Връщане на стока

Ако не сте доволни от закупената от сайта tron.bg стока, може да я върнете в срок от 14 дни от датата на доставката, в случай, че не е използвана или с нарушена оригинална опаковка. Стойността на доставката към нас,  се поема от клиента, с изключение на случаи на объркана от наш служител поръчка или при фабричен дефект на стоката. В тези случаи, трябва да свържете се с наш служител на посочения телефонен номер или e-mail адрес и ще уточните причините и начините за връщане на стоката.

 

Ако при покупка е избран избор на плащане с "Наложен платеж", при евентуално връщане на продукт, можем да възстановим сумата или по посочена от клиента банкова сметка, или с наложен платеж върху стоката която връщате. При избор на вариант "Наложен платеж", задължително отбелязвате опция "Преглед", за да се уверим, че стоката е в състоянието, в което е била изпратена от нас.

 

Ако при покупката е избран вариант "Плащане с кредитна/дебитна карта", при евентуално връщане на продукт, ще възстановим съответната сума на същата карта.

 

На какви условия трябва да отговаря продуктът?

 

Продуктите, предлагани от tron.bg, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо, или юридическо лице.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари.

Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена такава от производител/дистрибутор, и всички останали документи, с които е доставен продуктът.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

 

Методи на плащане: visa visa electron maestro mastercard
Всички права запазени, Tron, 2023
Създаден от NCWStudio.com