Количка за пазаруване

0 продукта 0,00 лв.

My Cart -

0 продукта

За нас

Добре дошли

About Us
TRON BG е марка на Елтрон ЕООД със седалище гр. Велико Търново. Създадена през 1999 година първоначално като ЕТ. След това преобразувана в Елтрон ЕООД през 2005 година.

Някои от основните задачи решавани от нас са доставка, гаранционен и следгаранционен сервиз на италиански помпи за пръскачки. Фирма Елтрон ЕООД е официалният вносител на италианските помпи за пръскачки с марката Аннови Ревербери. За да задоволяваме все по-пълно нуждите на българските фермери, ние от Елтрон ЕООД предлагаме богато разнообразие от компоненти за пръскачки, като голям асортимент от филтри за пръскачки, дюзи за пръскачки, бъркалки за пръскачки, разнообразие от пистолети за пръскане, регулатори на ниско и високо налягане, манометри и още много други резервни части за пръскачки.

Разполагаме с богато зареден сервизен склад, както и с квалифициран персонал за ремонт на помпите Аннови Ревербери, които са монтирани и използвани на много марки и модели пръскачки. От дълги години ние от Елтрон ЕООД сме в тясно сътрудничество с водещи италиански фирми, производители на компоненти за пръскачки, като Араг – специалист в производството на пластмасови изделия, агрокомпютри за пръскачки, моторни клапани и Бралия – водеща компания в изработката на изделия от бронз.

Друга основна част от нашата компетенция е монтажът на цялостно оборудване за вентилация и охлаждане на датската фирма SKOV за птицеферми, свинеферми, кравеферми, от високо квалифицирани монтажници и електроинженери.

Партньорска мрежа

След повече от 10 години на пазара, фирма Елтрон ЕООД, успя да изгради стабилно партньорство с голяма част от водещите компании в Европа. Благодарение на нашата търговска мрежа, ние от Елтрон ЕООД може да Ви гарантираме за качеството и произхода на всички наши продукти.

Arag

Kомпоненти за пръскачки

Италианската фирма Arag предлага богато разнообразие от компоненти за пръскачки.

Skov

Микроклимат за ферми

Датската фирма Skov е производител на оборудване, поддържащо микроклимат в птицеферми, свинеферми и кравеферми.

Annovi Reverberi

Помпи и регулатори

Annovi Reverberi е италианска компания, лидер в производството на селскостопански и индустриални помпи и регулатори, както и на любителски и професионални водоструйки.

Braglia

Дюзи за пръскачки

Фирма Braglia е италианска фирма, специалист в производството на бронзови изделия и дюзи за пръскачки.

Volpi & Bottoli

Пръскачки и аксесоари за пръскане

Италианската фирма Volpi & Bottoli е производител на гръбни и моторни пръскачки и аксесоари за пръскане.